Barnkör

Himlabrokören (barnkör)

Vi kör på som vanligt trots Corona då vi träffas som vanligt i skolan.

Plats: Himmeta skola
Tid: Torsdagar kl 14.30-15.10
Himlabrokören är Himmeta-Bros barnkör för barn i förskoleklass till år 3. Målet är att kören ska medverka vid gudstjänster som t.ex. ”liten och stor”, fredssamling i kyrkan, luciafirande m m, och ibland tillsammans med andra barnkörer.

Mats Brorsson
E-post: mats.brorsson@svenskakyrkan.se

Sång med 5-6 åringar

Plats: Brukskyrkan

Tid: Onsdagar kl. 9.30-10.00

Året innan man börjar skolan och barnen är 5-6 år, så är man välkommen till kyrkan för att sjunga tillsammans i den här gruppen. Barn och vuxna. Bland annat så bjuds förskolorna i Kolsva med personal in.

Miniorkören (åk F-3)

Plats: Malmaskolan

Tid: Tisdagar kl 13.20-14.00

Glädje, gemenskap och mycket sång såklart! Schlager, visor, pop, årstidsbundna och många andra sorts sånger kommer det att bli. Utflykter, uppträdanden, träffa andra barnkörer. Samarbete med skolan.

E-post: anders.karlsson@svenskakyrkan.se

Sång/Spelgrupp/Musikskapande (åk 7 – år 3 gymnasiet)

Plats: Brukskyrkan

Tid: Tisdagar kl 18.00-21.00 (samtidigt som Ungdomscaféet)

Solister och intrumentalister kan få hjälp med pianoackompanjemang av Anders.

Spelgruppen/-grupperna bokar in en tid i kyrkans ”musikrum”, övar självständigt. Instrument finns och viss handledning vid behov.

Musikskapande – Boka gärna in en tid i kyrkans ”musikrum” för att i datorn skapa din egen musik, eller kanske spela in sång och instrument live?