Club Malmön Assistent

Vill du vara assistent på Club Malmön i sommar?

Du ska vara 16 år, intresserad av barn, gärna ha erfarenhet av arbete med barn i 7-12års ålder och du har fördel om du har gått ledarutbildningen för konfirmandassistenter här i Köpingsbygdens församling. Vi vill ha din intresseanmälan så fort som möjligt därefter kommer vi så snart som möjligt höra av oss om du får platsen eller inte.

Veckoassistent

Du kommer vara med i vår kolloverksamhet. Tillsammans med de andra assistenterna kommer du ansvara för lekar, hjälpa till med maten, vara badvakt mm. Det ingår även att vara social med besökare på stranden, låna ut strandleksaker och ta hand om mini mini-golf banor.  Du arbetar mellan kl 08.00-16.30 förutom när det är övernattning då sover du kvar på St Olovsgården. Som tack för din medverkan får du 950kr i arvode, mat och mellanmål alla dagar och resa till och från Malmön.

Du kan välja om du vill vara veckoassistent för följande kolloveckor:

• Kollovecka 1 19-22 Juni (observera att det är kort vecka måndag till torsdag)
  • Kollovecka 2 26-30 Juni
  • Kollovecka 3 3-7 Juli

Anmäl ditt intresse här

Helgassistent

Som helgassistent arbetar du tillsammans med en annan assistent. Du ska vara social och kunna ta eget ansvar. Ni har ansvaret för att låna ut leksaker till besökarna på Malmön. I era arbetsuppgifter ingår det även att ta fram leksaker, mini mini-golf och städa undan allt när dagen är slut. Du ska själv kunna ta dig ut till Malmön och du får ta med dig egen mat. Kylskåp och mikrovågsugn finns. Som tack för din medverkan får du ett arvode på 960kr. Ni kommer också behöva vara med på en förträff ute på Malmön där vi visar hur allt går till. Förträffen blir på en vardag i ca 1 timme innan er första arbetsdag enligt överenskommande. Dina arbetstider är:

Anmäl ditt intresse här

Vid frågor kontakta Jimmy ALsin